ورود کاربران

رمز خود را فراموش کرده‌ام

هنوز ثبت نام نکرده‌ام

ایمیل:
نام:
نام خانوادگی:
لطفا عبارت امنیتی زیر را بازنویسی کنید:

دوست عزيز، برای شركت در مسابقه نیاز به ثبت نام شما در سایت می‌باشد. به افرادی كه در 5 مسابقه جواب صحیح داده‌اند،‌ به قيد قرعه جوایزی اهدا خواهد شد.

همچنین در صورتی كه شرایط عضویت پرديس را داشته باشيد می‌توانيد از مزايای زیر استفاده كنید.

  • از تخفیف ویژه ١٠٪ جهت خرید کارت‌های اینترنت و تلفن بین‌المللی برخوردار شوید
  • از عضویت رایگان خبرنامه‌های الکترونیک و نشریات پردیس برخوردار شوید.
  • ادامه ...

خبرهای حوزه فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات

1398/03/22

خبرها » نگران گذشته‌ آنلاین‌تان هستند؟ از این طریق اکانت گوگل‌ را پس از مرگ حذف کنید


یکی از نگرانی‌های تازه، دارایی دیجیتال و ردپای فعالیت‌های مجازی است که پس از مرگ باقی می‌ماند و شاید هم دردسر ساز بشود. اگر مایل نیستید که پس از مرگ این اطلاعات از شما به یادگار بمانند این تنظیمات را انجام دهید تا پس از مرگ تکلیف دارایی دیجیتال‌تان هم مشخص شود.

 

۱- وارد آدرس myaccount.google.com شوید.

 

۲- بخش Data & personalization را انتخاب کنید.

 

۳- گزینه Make a plan for your account را پیدا کنید.

 

۴- روی Start کلیک کنید.

 

5- مشخص کنید چه مدت زمانی پس از اینکه غیرفعال شدید گوگل اطلاعات شما را حذف کند. این گزینه به طور پیش‌فرض روی ۳ ماه تنظیم شده اما قابل افزایش است.

 

6- روی کلید next بزنید.

 

7- حالا باید مشخص کنید چه افرادی به حساب کاربری شما دسترسی داشته باشند. می‌توانید تا ۱۰ نفر که عضو گوگل هستند را انتخاب کنید.

 

8- در بخش Set AutoReply باید پیامی بنویسید که پس از مرگ به طور خودکار به ایمیل‌های دریافتی ارسال شود تا دیگران بدانند که دیگر زنده نیستید.

منبع: www.ictna.ir باز شدن در پنجره جدید